Close

Over ons.

In 2016 kwam Snijcentrum Zuid Nederland bv in gesprek met een verkoper van sloten welke in het bijzonder waren vervaardigd voor de transportbranche. De verkoper ondervond problemen bij de levering van de deze sloten.  Eind 2016 werden de plannen afgrond en het besluit genomen om de sloten te gaan fabriceren. 

Wie is TC-LOCKS

Snijcentrum Zuid Nederland BV was al langer tijd bezig met het zoeken naar een eigen product waarvan de meeste handeling door henzelf konden worden gedaan. 

Snijcentrum Zuid Nederland BV heeft “het leveren op de afgesproken tijd”  en “het leveren van kwaliteit” hoog in haar vaandel staan. Zij kwam hiertoe omdat haar ervaring in de wereld van metaalbewerkers teleurstellend was geweest. Voor de aanmaak en levering van sloten willen zij dat nu ook waar gaan maken.

Omdat Snijcentrum in het verleden al betrokken was geweest bij de vervaardiging van onderdelen van dit soort sloten werd eind 2016 besloten om zelf de deze sloten te gaan produceren.

Tot die tijd had Snijcentrum zuid Nederland BV al onderdelen voor deze sloten vervaardigd. Zij hadden dus al enige ervaring in de fabricage van sloten. Tevens kon, vanwege het technische inzicht van de directeur van Snijcentrum Zuid Nederland BV  de heer Luc Verkoelen, een aantal verbeteringen in het productieproces worden aangebracht waardoor met name de kwaliteit toenam.

WELK PROBLEEM LOST TC-LOCKS OP VOOR GEBRUIKER

Snij Centrum Zuid Nederland BV wil zich niet vast leggen in de handel  en productie van goede sloten voor alleen de transportwereld. Zij willen ook meedenken in het ontwerp van sloten voor andere objecten welke diefstal-  of inbraakgevoelig zijn. Te denken valt daarbij aan wielklemmen, buitenboordmotorenslot, sleutelkasten, documentenkluisjes, etc.

Wat doet TC-LOCKS

Het slot van TC-Lock geeft een maximale zekerheid dat onbevoegden geen toegang krijgen via de door middel  van een door TC-Lock afgesloten toegang.

De fabrikant van TC-Lock maakt en ontwerpt sloten in de ruimste zin. Momenteel zijn het sloten voor de transport branche maar alles is denkbaar. Snijcentrum Zuid Nederland BV staat open voor de vraag in de markt en wil daarop alert inspringen met de snelle ontwikkeling en aanmaak van de gevraagde inbraak/diefstal beveiliging.

WAARUIT IS TC-LOCKS ONTSTAAN.

TC-Lock is ontstaan uit de behoeft van de markt voor een kwaliteitsslot wat goed hanteerbaar en prijsgunstig is. 

WAT IS EEN  TC-LOCK.

Een TC-Lock is een slot wat door Snijcentrum Zuid Nederland BV is gemaakt en in de handel gebracht. Bijna alle sloten voldoen aan zware keuringseisen en zijn gecertificeerd. SKG-IKoB

 

TC-Locks is onderdeel van snijcentrum-zuid

Vragen of opmerkingen

Heeft u vargen en of opmerkingen neem dan gerust contact op met een van onze mederwerkers. Wij staan u graag te woord.