Close

Verzenden & Retourneren

Binnen Nederland en België
  • Orders met een orderwaarde van minimaal € 35,00 excl. BTW (42,35 incl. BTW), worden franco huis geleverd, op 1 adres vaste wal.
  • Voor orders met een orderwaarde tot € 35,- excl. BTW (42,35 incl. BTW) berekenen wij per € 10 excl. BTW (€ 12,10 incl. BTW) aan vracht- en administratiekosten
  • De vrachtkosten voor de Waddeneilanden (postcodes 1790 – 1797, 8899, 8881 – 8897, 9161 – 9164 en 9166) zijn op aanvraag. 


Buiten Nederland en België

De vrachtkosten voor leveringen buiten Nederland en België zijn op aanvraag.

Wat als ik een product wil retourneren?

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Uitgesloten zijn producten die klantspecifiek zijn, dus speciaal voor u gemaakt zijn. Daaronder vallen ook op maat gesneden producten of bedrukte producten. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor onze rekening, mits de retourzending op de meest voordelige wijze door u is geregeld (kosten zoals koerierskosten of speciaal vervoer worden niet door ons vergoed). Wij zullen na ontvangst en na controle door ons is vastgesteld dat de producten in de juiste staat en aantallen zijn ontvangen, de producten binnen 14 dagen crediteren.